Vrolijk wakker worden!

Messi en ilse - Vrolijk wakker worden

Baasje Ilse (24) wordt iedere ochtend vrolijk begroet door haar geliefde frenchie Messi (4,5). Een lekker ochtendkusje en daarna een paar yoga oefeningen. Zo start ze de dag goed.

Wat doen jullie graag samen?
Messi gaat het liefst overal mee naartoe. Hij geniet van een terrasje, het strand, voetbal en huisbezoeken bij familie en vrienden. Overal waar hij aandacht krijgt, wil hij niet meer weg. Zodra je zegt: “we gaan naar opa en oma”, wordt hij laaiend enthousiast. Maar wat wij het liefst samen doen, is de hele avond knuffelen op de bank in onze onesie.

Hoe begroet jouw frenchie je in de ochtend?
‘s Morgens als ik beneden kom, kruipt Messi uit zijn tipi tent om mij een lekker ochtendkusje te geven. Hij staat altijd vrolijk op en doet eerst zijn yoga oefeningen: rekken en strekken. Zo leuk!

Wat is het gekste wat Messi ooit heeft gedaan?
Het gekste wat Messi ooit heeft gedaan? Wat niet! Op zoveel momenten laat hij mij lachen en soms schaam ik me dood, maar ook schrik ik weleens van hem. Messi zat in de kofferbak van de auto die niet goed gesloten was. Dit had ik niet in de gaten en tijdens het rijden vloog de kofferbak open en stond Messi midden op de weg. Gelukkig is dit goed afgelopen en voortaan controleer ik altijd een keertje extra de kofferbak!

Messi in de zon
Messi - sneeuw

Waar wij altijd erg om lachen is als we wandelen in het bos en er een groep sporters bezig is met een bootcamp. Messi huppelt en rent dan vrolijk er door alle poortjes heen.
Ook het bezoek van Sinterklaas ging niet onopgemerkt voorbij. Messi was meteen niet meer bij Sinterklaas weg te slaan. Hij kroop in zijn baard en week niet van zijn zijde.

Noem 3 negatieve eigenschappen van Messi…
De negatieve eigenschappen van Messi zullen veel frenchiebaasjes herkennen. Als het regent gaat hij niet mee naar buiten. Ga jij linksaf gaat Messi rechtsaf. En hij kan echt héél hard snurken en vieze scheten laten.

Messi
Messi in het park

Heeft Messi een favoriet soort voer?
Messi krijgt doordeweeks brokken, maar in het weekend is het feest want dan krijgt hij rijst met vlees. Hij maakt er dan het liefst een grote bende van, maar alle kruimels worden opgegeten.

Heeft Messi een favoriet speeltje?
Messi maakt veel speeltjes kapot, vooral als het een piepend geluidje heeft. Zijn favoriete knuffels verzorgt hij daarentegen super goed. Deze knuffels zijn een aapje, een varken en een panda. Ze liggen altijd bij hem in de mand en worden uitgebreid afgelikt.

Zijn jij en Messi actief op social media?
Sinds 1,5 jaar is Messi actief op Instagram: @messi_frenchie. Leuke foto’s van Messi die je niet wil missen.

Wil je ook meedoen aan deze rubriek?
Mail dan naar contact@hondenbaasjes.nl o.v.v. “interview”.