Twee ‘fashionista’ hondjes zijn verloofd!

verloofd

De kracht van de liefde is geweldig, vooral als het gaat om de liefde tussen twee jonge hondjes. De honden, Sebastian en Luna, zijn ware Instagram sterren en recentelijk verloofd. Ze hebben prachtige verlovingsfoto’s om het te bewijzen…

Maak kennis met Sebastian, een Franse bulldog, en Luna, een dwergkeeshond. Ze zijn nog maar drie jaar oud, maar weten nu al hoe ze zich als een oud getrouwd stel moeten gedragen, aldus hun baasje Emily Abril.

De hondjes zijn al een tijdje een ware Instagram hit. Ze hebben 64.000 volgers en posten elke dag een nieuwe update over hun leven.

It’s just me and my boyfriend ? #yesimakesebastianmatchme #relationshipgoals . Happy Birthday to the fabulous Coco of @michcant

Een bericht gedeeld door Reppin’ the Nation’s Capital (@sebastianlovesluna) op

“Luna aanbidt Sebastiaan volledig, zelfs als hij af en toe die affectie niet toont” vertelt Abril. “Sebastiaan is echt een beschermer en duwt alle honden uit haar buurt als ze dichtbij komen.”

Hun baasje besloot dat Washington D.C. een prachtige achtergrond zou zijn voor hun verlovingsfoto’s. De foto’s werden dan ook voor het Washington monument tussen de bloeiende kersenbloesem gemaakt. De hondjes waren voor de gelegenheid geheel in stijl gekleed. Het leverde het volgende prachtige plaatje op…

We got our engagement portraits done at the Blossoms too! ?? #MyDCcool #igdc #CherryBlossomDC

Een bericht gedeeld door Reppin’ the Nation’s Capital (@sebastianlovesluna) op

Ondanks dat hun outfits matchen is er toch nog wat onenigheid over waarneer de trouwerij plaats moet vinden. “Sebastiaan wil een herfst bruiloft en Luna wil een lente bruiloft,” aldus Abril.

Taking in the moment ? #relationshipgoals

Een bericht gedeeld door Reppin’ the Nation’s Capital (@sebastianlovesluna) op

Kun jij, net als ons, geen genoeg krijgen van dit schattige koppel? Volg de twee hondjes dan op Instagram @sebastianlovesluna.