Puppy’s knuffelen op het strand van Providenciales

Eiland strand

Dierenliefhebbers opgelet: deze zomer kun je honden knuffelen op een prachtig eiland. Op het strand van het eiland Providenciales (Turkse & Caicos Eilanden, vlakbij de Dominicaanse Republiek) kun je de hele dag spelen met schattige puppy’s die gered zijn door liefdadigheidsorganisatie Potcake Place. 

Volgens de organisatie Potcake Place kunnen de jonge honden in hun asiel wel wat extra liefde en aandacht gebruiken. In het Potcake Place asiel zitten zoveel hondjes dat de medewerkers ze niet voldoende aandacht kunnen geven. Speciaal daarom kun jij bij het asiel een puppy voor één dagje adopteren. Samen ravotten, spelen, knuffelen en slapen op het strand. Wie wil dat nu niet? Op die manier krijgen de hondjes wat extra aandacht en heb jij een topdag!

taking this baby home in my carry on. #sorrybev #dreamsdocometrue #pup

Een bericht gedeeld door allie johnson (@itsallieeee) op

Potcake Place
Potcake Place is een organisatie die zich richt op de zogenaamde “potcake pups”. Dit zijn hondjes die op het eiland lopen. Vaak zijn de honden die zij opvangen een kruising tussen een Labrador Retriever, Duitse Herders en Engelse Fox Terriers. De adoptie van een hond bij het Potcake Place asiel is erg gemakkelijk en geheel gratis. Zo helpt de organisatie zelfs bij het boeken van een vlucht voor de puppy en zorgen zij ervoor dat het hondje zijn nieuwe familie op het vliegveld zal ontmoeten.