Öbe ProBowl

hond met pro bowl

Houdt jouw hond ook zo van eten? Laat hij jou altijd geloven dat hij nog niet gegeten heeft om zo toch zijn favoriete snack te krijgen? Met de Öbe ProBowl krijgt je hond altijd genoeg te eten en kun je overgewicht voorkomen.

Uit onderzoek blijkt dat tot wel 50% van alle huisdieren overgewicht heeft. Honden zijn daar geen uitzondering op. De risico’s van overgewicht zijn een korte levensverwachting, conditieverlies, suikerziekte, obstipatie en winderigheid, oververhitting en huid en vachtproblemen. Wij begrijpen als de beste dat jij je trouwe viervoeter zo gezond mogelijk wil houden. Maar ja… Als je hond je met die puppy ogen aankijkt als je aan het koken bent, dan kun je hem toch niet negeren? En ja, dan geef je hem al snel een snoepje of wat voer. De liefde van de hond gaat door de maag, toch? Uit liefde overvoeden wij onze honden.

Gesponsord

Öbe kwam met de oplossing: Öbe ProBowl! De ProBowl is een voerbak die jouw door middel van een applicatie precies vertelt wanneer je hond gevoerd moet worden en in welke hoeveelheden. De ProBowl is geschikt als water- en voerbak en kan overgewicht helpen voorkomen.

pro-bowl met mobiele applicatie

ProBowl
De ProBowl heeft een slimme basis die jou door middel van Wifi en een applicatie op je mobiel op de hoogte houdt van het eetpatroon van je hond. De applicatie zorgt ervoor dat jij de hele dag kunt zien hoeveel je hond heeft gegeten en je krijgt een alert wanneer zijn ProBowl bijgevuld moet worden. De applicatie kun je specifiek instellen op de hoeveelheden die jouw hond nodig heeft. Daarnaast is de ProBowl ook nog eens vaatwasmachinebestendig. Super handig toch!

Voordelen
De voordelen van de ProBowl zorgen er voor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over het voeren van je hond. De ProBowl:
• Bestelt automatisch het voer en Amazon levert het
• Houdt de eet- en drinkgewoonten van je hond bij
• Voorkomt onbedoelde dubbele voermomenten
• Maakt het gemakkelijk voor iedereen om jouw hond te voeden met de juiste hoeveelheid

De ProBowl kan worden gereserveerd op de website van Öbe en zal vanaf het voorjaar 2017 geleverd worden. De kosten voor de ProBowl variëren tussen de 109 USD en 179 USD. In Nederland is de ProBowl nog niet verkrijgbaar en moeten we dus nog even wachten.

Wij zijn in ieder geval nu al fan! Jij ook?

Gesponsord