Leer een hond opvoeden met een videogame

Videogame Nintendo

Twijfel je nog om een hond in huis te nemen? Ben je bang dat je geen goed baasje bent of niet weet wanneer je hond moet eten of uitgelaten moet worden? De Nintendo DS en zijn opvolgers hebben een nieuwe videogame uitgebracht die jouw leert om een hond op te voeden.

Nintendogs voor de Nintendo DS bestaat al sinds 2005. Het spel heeft meerdere prijzen gewonnen en wordt hoog aangeprezen bij verschillende videospellen recensie websites. Nu heeft Nintendo een nieuw spel uitgebracht voor de opvolgers van de Nintendo DS, de Nintendo 2DS en 3DS. Het spel heet Nintendogs + Cats en sinds kort is onze favoriet de Franse Bulldog toegevoegd! 🙂

In de videogame draait alles om het opvoeden van honden en katten. Ze introduceerde eerder al populaire rassen, zoals de labrador en golden retriever in het spel en nu dus ook de Franse Bulldog! Voed meerdere rassen tegelijkertijd op en train de honden voor supercoole frisbee wedstrijden. Daarnaast zijn er ook de dagelijkse taken, zoals het hondje voeren, aaien, samen spelen en uitlaten in de stad. Dit alles om je hondje tevreden te houden. Het spel heeft ook nog andere leuke activiteiten, zoals je huis renoveren en je hondje aankleden met hoedjes en brilletjes. Super schattig!

Nintendogs - videogame
Nintentdogs - videogame

Voor de 3DS en de 2DS zijn er ook leuke camerafuncties, zo zou je puppy jou herkennen via de camera. Zodra iemand anders voor de camera zit, herkent de puppy hem niet en kan hij droevig reageren. Daarnaast beweegt hij met jou bewegingen mee. De videogame Nintendogs Franse Bulldog is verkrijgbaar via Bol.com voor maar €19.99! Erg leuk voor de kinderen, maar ook voor jou!