Hoera! Er is ook een hondencafé

Vergeet de kattencafés… De Amerikaanse Sarah Wolgang opende het eerste hondencafé in de Verenigde Staten.

Hondencafés waren er al een tijdje in Japan, maar nu is ook in Los Angeles het eerste café voor honden geopend. Fingers crossed en wie weet komt er dan binnenkort ook een hondencafé in Nederland!

sarah-wolgang
Bron: Instagram @thedogcafe_la

In het hondencafé in L.A. kun je als hondenliefhebber voor $10 een lekkere cappuccino’s drinken terwijl je kunt spelen en knuffelen met de honden. In het café lopen jonge, oude, kleine, grote, gekke en rustige honden rond die allemaal gered zijn van een plek waar zij geen goed leven hadden.

 

 

dogcafe-2
Bron: Instagram @thedogcafe_la

Adoptie
Alle hondjes in het café zijn beschikbaar voor adoptie, dus als het liefde op het eerste gezicht is tussen jou en één van de hondjes kun je hem adopteren en mee naar huis nemen. De toewijding van Sarah Wolfgang, eigenaar van Dog Café, voor het helpen van honden begon met het vrijwilligerswerk wat zij deed in Korea. Zij hoopt met het hondencafé in het eerste jaar maar liefst 104 hondjes te kunnen voorzien van een nieuw, fijn huis.

Wij zijn nu al onder de indruk van dit fantastische idee, het is nu alleen nog wachten tot iemand in Nederland een hondencafé start!