Event: Erkemeder-Hondendag

Op zaterdag 30 september 2017 is er de jaarlijkse Erkemeder-Hondendag! Een gezellig event waar er van alles te doen is voor jou en je hond.

Vanaf 2017 is de Erkemeder-Hondendag elk jaar op de laatste zaterdag van september. Je bent welkom van 11:00 tot 17:00 uur om de leukste hondendag van het jaar te bezoeken!

Ieder jaar weer een daverend succes en nog steeds groeit het bezoekersaantal. De laatste jaren trekt dit evenement ongeveer 5000 bezoekers en waren er elk jaar ongeveer 100 stands! De stands staan vanaf de ingang van het hondenstrand, de dijk over en op het strand. De toegang is gratis.

In 2017 zullen er weer diverse activiteiten plaatsvinden. Shows om naar te kijken, kramen om uw viervoeter te verwennen maar ook zijn er activiteiten waar u met uw hond aan kan deelnemen.

Voorgaande jaren waren er o.a.:
Jack Russell race
Hondenfotografen
Waterwerken van de Newfoundlanders
Gedragstherapie
Workshop tricks & Trucs
Parcours met geleidehond
Para agility
Hondenraces
Dog Dance wedstrijden
Hoopers

Er kan gesnuffeld en gekocht worden bij de verschillende marktkramen met onnoembaar veel hondenspullen zoals hondenkleding, koekjes, hondenvoeding, spelletjes of speeltjes. Je hond zal deze dag niet snel vergeten maar ook voor jou en je  kinderen zal het een onvergetelijke dag worden. Er is een springkussen en er kan gezwommen worden in het Nuldernauw. Genoeg vertier voor iedereen!

Tijd: 11.00 – 17.00 uur

Locatie:
Erkemeder Strand
Erkemederweg 79
3896 LB Zeewolde

Wil jij naar dit gezellige event? Kijk dan voor meer informatie op de website van Erkemeder-Hondendag.