“Bo is een slimme hond!”

Bo (7) is de golden retriever van Ammy (27). Een slimme hond die zelfs bij de dierenarts de hondenkoekjes weet te vinden!

Stel jullie eens voor..
Wij zijn Ammy en Bo, wonen in Utrecht en zijn ontzettend gek op elkaar. Samen wandelen wij elke dag en in de zomer zwemmen wij ook graag!

Hoe denken jij en je hond over hondenkleding?
Bo en ik vinden hondenkleding ontzettend hilarisch! Wij houden zelf soms wel van een grapje, zoals een stropdasje, kerstmutsje of een feesthoedje, maar echt een jasje heeft Bo niet nodig. Echter snappen wij wel dat kleine hondjes dat heerlijk vinden.

Wat doen jij en je hond liever? Een strandwandeling of een bos-/parkwandeling?
Voor ons maakt het niet uit, Bo en ik doen zowel een strand als een boswandeling erg graag! Maar wij wonen in Utrecht, dus is het strand een beetje ver. Wel gaan wij elke week naar het bos en soms wel 2 keer per week. Ook houdt Bo heel erg van zwemmen. In de zomer zwemmen wij bijna elke dag!

20161015_131411_edited

Wat zijn jouw ervaringen met de dierenarts?
Onze ervaring met de dierenarts is op zich prima. Wij komen er gelukkig maar één keer per jaar voor de jaarlijkse controle en prikjes. Bo vindt het prima, want hij weet precies waar de hondenkoekjes te vinden zijn!

Heeft je hond andere dierenvrienden?
Mijn vriend en ik hebben ook nog een konijntje waar Bo dol op is! Mijn schoonouders hebben het broertje van Bo in huis, die heet Rocky. Als Bo en Rocky samen zijn is het echt een dolle boel!

Zijn jij en jouw hond actief op social media?
Bo heeft zelf geen Facebook account, maar ik wel! Mijn Facebook is Ammy Catherina. En neem van mij aan, Bo komt er vaak op voor!

Wil je ook meedoen aan deze rubriek?
Mail dan naar contact@hondenbaasjes.nl o.v.v. “interview”.