Binge-watching met je huisdier

binge partner

Netflix verrast regelmatig met grappige of zelfs hilarische onderzoekjes. Dit keer deed de streamingdienst onderzoek naar wie jouw favoriete binge-partner is. En ja, geloof het of niet; je huisdier staat op nummer 1 om eindeloos lang series mee te kijken.  

Volgens Netflix gaf 85% van de respondenten aan het liefst een serie te bingen met hun huisdier. Maar waarom is jouw huisdier nu je beste binge-maatje?

De streamingdienst zet de voordelen van het binge-watchen met je huisdier voor je op een rijtje:

• Huisdieren pakken de afstandsbediening niet af – hoewel.. sommige honden…
• Spoilen je serie nooit
• En ze vinden elke serie prima! – maar Ceaser is The Best natuurlijk 😀

Is een serie te spannend, dan kun je je ook makkelijk verschuilen achter je hond of kat. Zij zijn nergens bang voor. Dat je huisdier niet terugpraat blijken wij niet erg te vinden, want wij praten zelf rustig door.

Nadelen

Zijn er ook nadelen aan een huisdier als binge-partner? Jazeker. 37% van de respondenten heeft aangegeven meer ruimte op de bank te moeten maken. En 12% heeft een serie wel eens uitgezet, omdat het huisdier het niet leuk vond. Handig weetje: huisdieren zijn makkelijk om te kopen. 22% van de respondenten geeft zijn huisdier wel eens een snoepje, zodat hij langer zou blijven kijken. Welke series kijkt jouw hond graag?